Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa1
Abone

Cinsel ilaç kullanmak

Cinsel ilaç kullanmak

Kayıtsız Üye
Dinimizde estetik ameliyatının caiz olmadığını biliyorum ama böyle bir ameliyat olmadan bitkisel ilaç kullanarak cinsel organ büyütücü ilaç kullanmak dinimizce uygunmudur bu ilacı sadece bu iş için değil de birde erken ereksiyon olma problemi ortadan kaldırmak için kulanmak doğru mudur

Okudunuz mu?  Anne baba kızını kötü yola sürüklerse evlat ne yapmalı

Cevap: Cinsel ilaç kullanmak

Fetva Meclisi
Cinsellik ile ilgili ilaç kullanmanın tıbbi açıdan bir sakıncasının olup olmadığını bilmiyoruz. Cinsel organı büyütmek ile ilgili uzman bir doktor tarafından mutlak gerekli olduğunu söylerse bu tür cinsel ilaçları tedavi maksadı ile kullanmak caiz olur..


Cevap: Cinsel ilaç kullanmak

Molla_Efdal
Öncelikle bu ilaçları kullanmak için zarurî bir sebebin olması gerekir. Bu meseleyi il ve ilçe müftülüklerine danışmanızı öneririz.

Bu kategoride yer alan Eş ile kavga ve tavsiyeler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsel ilaç kullanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.