Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:27
missa1
Abone

Düşünce ile hayal edilen adak geçerli mi

Düşünce ile hayal edilen adak geçerli mi

Kayıtsız Üye
İYi günler bir sabah yarı uyanık yarı uyuyordum şuurum azda olsa yerindeydi sonra aklımdan bir şey geçti ve kurban kesecem dedim içimden ağzım açıktı uyurken diliin oynadığını fark ettim ama seslibri şekilde söylemedim dilim damağımla temasa dahi geçmedi bu adak olur mu?lütfen yardım edin vicdan azabından günlerim ziyan oldu.Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Bayram gecelerini ihya edenin kalbi, kalblerin öldüğü günde ölmez

Cevap: Düşünce ile hayal edilen adak geçerli mi

Şema
Akıldan geçen hayallerle ibadet olmaz. Adak adamak ve kesmek ibadettir. İbadet şuuru yerinde ve kesin karar ile yapılanıdır.
Sizinki sadece vesvesedir aldırmayın.


hayal

Bu kategoride yer alan Her akşam teravihten önce sela okunması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düşünce ile hayal edilen adak geçerli mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.