Anasayfa
14 Mayıs 2022, 9:14

İçki içen cennete girer mi?

İçki içen cennete girer mi?

mum
Her müslüman Allah’ı inkar etmedikçe ve şirk koşmadıkça cennete girecektir. İçki içen biri günahkardır ama dinden çıkmamıştır. Bu yüzden içki içen kişi haram bir iş yaptığı için hesabını verdikten sonra cennete girecektir.


Cevap: İçki içen cennete girer mi?

ASUDE
günah işleyen ama tövbe edip birdaha yapmamay yemin eden kişi inşAllah Allahın izni le af olur ama bunun için çaba göstermesi gerekir gerisi Allahın işidir ve one demişse o olur

Bu kategoride yer alan Gayrimüslimler camiye girebilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçki içen cennete girer mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.