Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:26
missa2
Abone

Normal doğum yapmak istiyorum

Normal doğum yapmak istiyorum

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm…
Ben 28 yaşında 3 yıllık evli ve şu an 4aylık hamile bir bayanım şükürler olsun.
Benim sizlere iki sorum olacaktı
İlk olarak, normal doğum yapmayı çok istiyorum. Allahım o günlere kavuşturursa beni…. Rabbim bize bunun gücünü verdi ki bize doğurabilme özelliğini de verdi değilmi.. O yüzden sezaryen veya normal doğum için local anestezi gibi şeylerden uzak durmak istiyorum sağlığım elverdikçe. Bunun için bir dua öneriniz var mı?
İkinci sorum; bu şekilde doğumu dinimizde günahlara kefaret olacağı müjdeleniyor, bunu açıklarmısınız rica etsem? Birde her ne kadar normal doğum istesem korkmuyor değilim.. Bana yardımcı olması için son aylarımda bir arkadaşım doğal ilaç önerdi (tamamen bitkisel, homeopati) normal doğumda yardımcı olması için. Tabi ki ne kadar doğum sancısını kesiyor bilemem ama yardımcı oluyor dedi. Bitkisel şeyler uzman kendisi. Böyle şeyler kullanırsam, benim doğum sancılarım günahlarıma kefaret olur mu?
Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Dayı yeğenine aşık olur mu ?

Cevap: Normal doğum yapmak istiyorum

Şema
1- Doğuma Yakın ve Doğum Anında Okunacak Dualar

Efendimiz (asm) şöyle tavsiye buyurmuştur:

2- Yeni Doğum Yapan Kadının Günahı Siliniyor Mu

Bu kategoride yer alan Secde ayetinin açıklaması ve anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Normal doğum yapmak istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.