Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:17

Adak adanan Yasin abdestsiz okunurmu ?

Adak adanan Yasin abdestsiz okunurmu ?

ddff
Herkese merhaba. Ben bir adak adadım. 10 Yasin okuyacağım dedim. Şimdi adağımı yerine getirmek istiyorum. Fakat bir sorum var. Yasinleri cep telefonumdan okuyacağım. Abdestsiz bir şekilde okuyabilir miyim ? Hanefi meshebindenim Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Namaz kılındıktan sonra seccadenin köşelerini kıvırıp öyle kalkıyorlar. Bunun anlamı nedir

Cevap: Adak adanan Yasin abdestsiz okunurmu ?

arifselim
Merhaba. Bilgisayar, tablet ve telefon gibi aletler gerçek hükmünde kabul edilmediğinden dolayı içlerinde kuranı kerim olsa da dokunulması caizdir. Ancak müslüman her zaman kurana ve kuran okuma adabına riayet etmelidir. Abdestsiz okunsa da caiz olur.

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimiz ve gül ilişkisi nedir? Allah ile Lale bitkisi arasında da böyle b başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adak adanan Yasin abdestsiz okunurmu ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.