Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:26
missa8
Abone

Sakalını kesmişsin güzel olmuşsun demek kafir mi eder??

Sakalını kesmişsin güzel olmuşsun demek kafir mi eder??

Kayıtsız Üye
Sorum yukarıda yazdığı gibi. Biri sen sakalını kesmişsin yüzün açılmış dese kafir mi olur?? Cübbelinin bir videosunda duydum. Yani annem veya babam okula , işe gidiyorsun sakalını kes şık ol dese ( haramlığını inkar etmeyip haram olduğu için güzel değil manasında) dese kafir mi olurlar.

Okudunuz mu?  Mırmır balığı en lezzetli nasıl olur?

Cevap: Sakalını kesmişsin güzel olmuşsun demek kafir mi eder??

Darusselam
Sakalını kesen birini beğenmek asla küfür değildir.
Haram olduğu kesin olan bir şeyi inkar etmek küfürdür. Yoksa helali haram, haramı helal görmedikten sonra kafir olunmaz. BU DİN KURALIDIR.


küfür, haram guzel, omer hayyam

Bu kategoride yer alan Kul hakkı sadakayla ödenir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sakalını kesmişsin güzel olmuşsun demek kafir mi eder?? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.