Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:26
missa8
Abone

Kul hakkı sadakayla ödenir mi

Kul hakkı sadakayla ödenir mi

Kayıtsız Üye
13-14 yaşlarımda kul hakkı yedim arkadaşımın parasını çaldım şuan 20 yaşımdayım aşırı derecede pişmanlık duydum uykularım kaçtı psikolojik rahatsızlıklarım başladı helallik isteyecektim damgalanmaktan korktum inancım zayıf namaza başlamak istedim namaza başlarsam Allah’a yönelirsem bu olay artık intahara gideceği için başlayamadım 🙁 şimdi başlamak istiyorum ama sürekli aklıma sen ibadet etsende kul hakkı yedin cennete giremessin diye vesveseler giriyo ben gidip bir fakire yardım etsem günahımdan kurtulur muyum ?

Okudunuz mu?  Diyanetin Ahlak ile ilgili 40 hadisi arapça türkçe

Cevap: Kul hakkı sadakayla ödenir mi

Darusselam
Namaza başla, kul hakkını öde, ödeme imkanı yoksa onun adına bir fakire ver ve tevbe et ki Allah yüzüne baksın rahmet etsin ve seni bağışlasın.
Namaz kılmanı engelleyen şeytandır unutma


Kul hakkı sadakayla ödenirmi

Bu kategoride yer alan Finans kurumlarına para yatırıp kar payı almak caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul hakkı sadakayla ödenir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.