Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:57
missa3
Abone

Pişmanlık huzursuzluk çekiyorum.

Pişmanlık huzursuzluk çekiyorum.

Kayıtsız Üye
Cümleten Selamunaleyküm. Ben kötü bir insan değilim ama aklım erdiğinden beri hep günah işledim. Bir kaç kez farklı kişilerle zinaya battım. Karşı cinslere açık resimler yolladım. En son hayatıma birisi girdi ve onunla Allah rızası için mutlu bir yuva kurmak istedim. Herşeye tevbe ettim. Dine yöneldim. Geçmiş ilişkimde güven duyduğum için zinaya düştüğümü anlattım. Oda sana inanıyorum dedi. Çok fazla ayrıntı vermedim. Çünkü yepyeni bir sayfa açıyorum ve Allahın kapattığını kulun açmaması gerektiğinin farkındayım. Fakat son iki üç aydır içimde bir huzursuzluk yoğun bir pişmanlık var. Sürekli aklıma o sahneler geliyor. Huzursuzluk yaşıyorum. Halbuki ne rahatsız edenim var ne arayıp soranım. Ama beynimde sürekli ortaya çıkacak, ailen yüzüne tükürecek, sevdiğin kişi senden ayrılacak, eski haline geri döneceksin, kimseye güvenmeyeceksin Vs şeklinde düşünceler geliyor ve sıkıntıdan göğsüme ağrılar giriyor. Yoğun pişmanlık korku yaşıyorum. Allah’a sığınıyorum. Namaz kılıyorum. Becerebildiğim kadar iyilik yapmaya çalışıyorum fakat bir an iyiyken bir an geçmişten başka bişey düşünemez oluyorum. Bu şeytanın bir oyunumudur? Ben dine yöneldikçe ki Allahın rahmetinden sual olmaz affedeceğini inşAllah düşünüyorum ama sürekli huzursuzum. Psikolojik tedavi görüyorum azalma var ama bir türlü geçmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Hangi duaları okumalıyım? Allah’a içtenlikle yalvarıyorum fakat bir yanlış mı yapıyorum? Hepinizden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Yolda Yürürken Para Bulmak

Cevap: Pişmanlık huzursuzluk çekiyorum.

haci
Hayat çetindir, siz kendinizi yorumlarken bile bile yanlış yapıyorsunuz. Şeytan sizi böyle bir kurcalama ile geri dönülmez zannedeceğiniz bir sürece sokuyor. Bunları düşünme yerine, bundan sonra sorun olmayacak bir hayat yaşamaya bakmalısınız. Kırk kere yıkılın ama yıkıldığınız yerde kalmayın, kalkın ve yürüyün. Hayat böyledir, biz böyle kazanacağız cenneti inşaAllah. nurettin yıldız

Bu kategoride yer alan Psikolojik destek alıyorum fakat geçmiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Pişmanlık huzursuzluk çekiyorum. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.