Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
missa
Abone

Kayınvalidenin verdiği huzursuzluk

Kayınvalidenin verdiği huzursuzluk

azierc
kayinvalide ben evlendigimden beri bana demedigini birakmadi ve simdi onunla konusmuyorum kocam onlara hersey duzelene kadar gelmeyin bize dedi cunku bizim ikizlerimiz var su an 8 aylik ama yine geliyorlar bana yalan soyluyor kafasina nasıl esiyorsa benimle oyle konustu simdi konusmasakta bir sey duzelmis değil alt kata inecek oluyor isler daha kotu olur diye korktugum için ben gelmelerini istemiyorum kocam bende istemiyorum ama ne yapayim diyor ve ben onun yaptiklarini affedemiyorum icimden hep beddua geciyor ne yapmaliyim ben onunla konusmak istemiyorum benden uzaklassin istiyorum ama yinede geliyor ne yapsan para etmiyor çok cok yuzsuz bana bir care soylerseniz sevinirim


Yorum: Kayınvalidenin verdiği huzursuzluk

Kayıtsız Üye
Ben sizin bu konu başınıza gelmediğini düşünüyorum.ben eşimi 6 yıl bekledim evlendik ve 15 günlük evliyken kocam bana boşanmadan söz etti ve nedeni kaynanamın bize gelip kalması ve beni kötülemesi.sonra kaynımı yolladı kocamın her senelik izninde.kaynımın teki 18 teki 22 yaşında.oda bitmedi kocam çalışırken ben büyük kaynım ile gece gündğz aynı evi paylaştım kaynanam yolladı diye.şimdide 6 gündür eşim izinde ve 6 gündür uzak akraba olan bir kızı alıp gelmiş bizde kalıyor.kız eşimle yaşıt ve bu gün bir gördğm kocam beni arkada bırakmış kız kolunu kocamın omuzuna atmış yğrüyüp şakalaşıyorlar.Allah aşkına bunu dışarıdan hangi düşman başarabilir??

Okudunuz mu?  Korktuğumuz şeyler başımıza gelir mi?

Yorum: Kayınvalidenin verdiği huzursuzluk

Kayıtsız Üye
Ben 8 yıla girdim EVVLİLİĞİMİN. kayın valide mi annem gibi gördüm o ne dediyse tamam demeye çalıştım. Sonra işler öyle gitmedi sabah 11 akşam 8 pazar bile dahil gezmelerdeyiz artık dayanamayıp ben bu gün gelmeyecem dediğimde birsürü laf söz ve hakaret cabası eşimde tık yok. Buraya o kadar yaşadıklarımı yazmak istiyorum ki ama inanın sığmaz anlatmak bile beni yoruyor net olarak anlatacam iftira attı hakaret etti babama bile köpek dedi anneme teyzeme hakaret etti hepsinin arkasından büyük oğlu yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı sahip çıkmadı lar ama acı olan ne ben hep gittim hep her sıkıntısına koştum unuttum görmedim duymadım. Onlar yüzünden memleketimden ayrılmak zorunda kaldım kocam bile dahil hepsinin hesabını vermesini istiyorum bir kaç güne gelecekler ve hiç istemiyorum ama sesimi çıkaramıyorum çünkü Allah tan korkuyorum onlar gelecekler ya ben evliliğimle bitsin istiyorum çünkü onlarla hiçbir bağım kalmasın istemiyorum ama yine susuyorum. Size tavsiyem eşiniz bile olsa sınırlarınızı aşmayın çünkü insan yeri geliyor ölmek istiyor. Allah bana sabır versin lütfen bana dua edin yaşadıklarım emin olun sadece bunlar değil çok kötü lerini gördüm bunlar ufak şeyleri yazdım lütfen dua edin.

Okudunuz mu?  Fon Müziği Dinlemek Caiz Mi?

Yorum: Kayınvalidenin verdiği huzursuzluk

Kayıtsız Üye
VAllaha da billaha da susmak alttan almak iyi gelin olmaya çalışmak asla çözüm değil. Benim kaynanam bana s.ktir ol git dedi. Benim evimde bana ALLAH canını alsın dedi. Hem de ortada hiçbir sebep yokken. Kafam kırıldı ve hamileydim benim halimi gördü beni öylece evde bıraktı gezmeye gitti. Halı koltuk ve üstüm başım kan oldu kafama bisiler sarmaya calistim ama basim döndü bayıldım. Her seyi geçtim ben o halimle Bebeğimi kaybedebilirdim. Bir insan bu kadar kötü olabilir mi. Beni sevmiyorsun da karnimda ki sana ne yaptı da beni öylece bıraktın gittin be kadın. Ben de insan evladıyım. O kadar sey var ki inanin anlatsam agziniz acik kalir. Yine de kocamın hatri için isi olsa yardim ederim ama hakkimi helal etmem. Ben çoğu kaynananın alttan almakla susmakla bosvermekle imana geleceğine inanmıyorum. Hele benim kaynanam gibisini Allah düşmanıma vermesin.

Okudunuz mu?  Başarı ve bereket duası

Kayıtsız Üye
Benim kaynana bana sadece 4 tane kokmuş tülbent getirdi bohça olarak eşimin ilk eşi ölmüş evlendik 10 yaşında oğlu ilkokul bitince yanımıza alacaktık kadın evlendiğimiz ilk ayı oğlanıda aldı geldi çalışan bir insanım her tatilde dibimizde bitti elinden gelse çocuğu hemen bırakacaktı demediki bunlar yeni evli alışsınlar bir sürü yalan pasaklının tekidir evini temizlemeyi bilmez gelip huzurumu kaçırdı paramıza acımaz kadına tüm çalıştığımızı versek size lazım demez beni üvey anne diye yaydı millete ki ben çocuğa bir öf bile demedim hediyeler aldım harçlık verdim eşimle aylarca huzurumu kaçırdı tatile gidecek olduk kıskandı onu boşamazsan hakkımı helal etmem dedi daha bir sürü bişey şimdi şeytan görsün o pasaklının yüzünü isterse boşanayım ama karakterimide üç kuruşluk kadına bozuk para gibi harcatmam

Okudunuz mu?  Dünya ile ilgili sloganlar

bbgbbg
Şimdiye kadar sabretmişsiniz maşaAllah.Bunun birlikte bundan sonrada Allahu Teala’nın rızası için size yaptığı herşeye rağmen sabrederseniz emin olun Allah’ın izniyle ahirette neler kazanacağınızı hayal edemezsiniz.İnşaAllah Allah(azze ve celle) rızası için sabredeceğinizi düşünüyorum.

Birde yuvayı yıkmayı düşünmeyin Allah(azze ve celle) muhafaza.Eşinizin zaten 2. evliliği onun içinde zor olabilir.

Okudunuz mu?  Hırsızlık yapan biri ne yapması lazım ve onun nasıl tövbe etmesi lazım?

Kayıtsız Üye
3 yıllık evliyim hala her gördüğünde laf sokmadan yapamaz. İlk bir senem haftada 3 4 kez onlarda geçti ctesi akşamı kaynımla eşimi buluşturdu paar günü sabahtan akşama kadar ordaydık 5 kere bile pazar başbaşa kahvaltı yapmamışızdır. Hep alttan alan ben oldum eşim annesinin yanında hep hor davranır kayınvalidem güler yine de susardım. Şimdi kızım var onun kızı yok diye kıskançlık krizlerinde her dönemim ayrı bir dert daha ne kadar alttan alicam bilmiyorum. Allah a havale ediyorum diyorum içimden canımı çok yaktığı zaman ertesi gün hastanelik oluyor. Sırf ilgi üstünden gitti diye doğumuma son 2 hafta kala varislerinden ameliyat oldu bir hafta baktım karnı burnumda. Gittiğinin ertesi günü yorgunluktan kanamam oldu. Hamileyken ateşler içinde yanıyorum dr birlikte gittik evde dinlen dilediğini duyduğu halde o akşam onlara gittik yine sesim çıkmadı. Ertesi gün kaynımı tekrar evime gönderdi oğlunu aç bırakmış mıyım diye öğrenmek için evde ne yemek var diye sorarak geldi. Ateşler içindeyim hamileyim bir gün önce sizdeydim yemek yapıp gönder. Bi insan bu kadar kötü olabilir. Daha neler yaşadım neler

Okudunuz mu?  Peygamberimizin Halalarının İsmini Koymak

Kayıtsız Üye
Allah yardımcın olsun ama esinle bu hususta net ol kardeşim. bir kere esin evde yokken kaynının seninle aynı evi paylaşmasına hiçbir fetva yok. Allah buna sebep olanlara akıl fikir hidayet versin bunların hepsi İslamiyete göre değil nefsimize göre yaşamamızdan kaynaklanıyor malesef.ve bu hususlarda tatlı bir şekilde konuş tavrını köy ve şunu da unutma senin dinine de namusuna da kimse senin kadar sahip çıkamaz.belki kızarlar kötü gelin olursun ama şunu unutma İslamiyet sana eşine itaat et et diyor ailesi hususunda fitne çıkartmamanı istiyor kendi annen baban gibi görmeni istiyor ama kimse senin dininle namusunla oynayamaz.yani sana sorun çıkmasın diye kayınvalidenin kuklası ol demiyor…adına üzüldüm.sen tavrını yapılanların yanlış olup seni rahatsız ettiğini onlara ifade et bir kere kötü itaatsız olursun belki ama yağmurdan önce gök gürler şimşek çakar unutma,arkası rahmettir .dahası ailen hususunda sen eşinin annesine heleki bu tür şeriatsızlıklarda itaat etmek zorunda değilsin..şu an itaat etme mecburiyetinde olduğun önce esin sonra annen babandır.onlar dahi haram yanlış bir şeyi emrediyolarsa bu hususta itaati terk etmet gerekiyor. eşinin de o akrabası husundaki rahatlılığının seni rahatsız ettiğini ifade et.belki kızar ama senin de ailenin bireyi ve eşinin tek helalı hatunu olduğunu hatırlatmış olursun..herkesin kalbinin yumuşaması hakkaniyetle düşünebilmeleri içinde yusuf ve rahman sürelerini çok oku.ama İslami ve edebi hususlarda eşine ve ailesine net ol.haktan yanaysan hak şeni koruyacaktır..unutma ki kuranı kerim göz zinası el zinası vs hususunda erkeğe ayrı kadına ayrı hüküm koyup
farklı muamele etmemiştir.senin akraban da olsa nikahı düşen namahrem bir erkeğe sarılman dokunman nasıl haramsa eşinin de bir o kadar haram ve çirkindir.sen hatırlat dua et hidayet Allah’tan,,,ama kayın meselesi beni cidden çok rahatsız etti çok üzüldüm.hele ki kayından ateşten sakınır gibi sakının buyuruyor Allah rasulu. selametle ..

Okudunuz mu?  Amel Defteri Kapanır mı?

kocam ailesinden uzaklaşsın duası, kıskanç kayınvalide davranışları, kaynıma bana çok iyi ona nasıl davranmam lazım

Bu kategoride yer alan Kötü huylu eş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kayınvalidenin verdiği huzursuzluk Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.