Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir

Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam benim çok borcum var dün istihare namazı kılmayı bilmediğim için sabah namazın dan sonra rabime dua ettim Allahım yakın zamanda borcumu bitirebilecekmiyim diye sonra uyudum ve rüyamda namaz kıldığımı yüzünü görmediğim biri de kulağıma yüksek sesle zammı sure okuyor ama hangi sure olduğunu bilmiyorum yorumlarsaniz çok sevinirim hocam

Okudunuz mu?  Rüyada namaz kılarken ters yöne yöneldiğini görmek

Cevap: Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare namazı normal iki rekat nafile namazı kılınır ve duası bilinmese bile içinizden geldiği gibi bir işaret için dua edebilirsiniz. Borcumu ödeyebilecek miyim gibi geleceğe dair şu veya bu olacak mı diye istihareye yatılmaz. Ama hacet yani istek ve dilek namazı kılabilir ve dua edebilirsiniz. Ayrı olarak rüyada Namaz kılmak ve kuranı kerim okunduğunu görmek ise çok hayırlı bir rüyadır.

Okudunuz mu?  Rüyada mezarın üstünde köpek görmek

Rüyada namaz kıldığını görmek ne demek

MertK
Yuramda namaz kildim, namaz bittikten sonra uyandim. Namazi gercekten kildim zannettim. Ama telefona baktığımda hala sabah namazına çok vardi…
Bura yura ne anlama gelir?


Yorum: Rüyada namaz kıldığını görmek ne demek

arifselim
Bu tür rüyaların en doğru yorumu ancak hangi namaz kılınmışsa o şekilde yorumlanmasıdır. Bu rüya borcuna sadık olmaya, sözünü yerine getirmeye ve ibadet etmeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada müezzinlik yapmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda namaz kılıyordum kayınvalidem karşımda durmuş elindeki bütün ekmeği eliyle kesip kesip seccademin üzerine atıyordu ama ben aldırış etmeyip secde edip namaza devam ediyordum.


arifselim
Çok hayırlı ve çok makbul bir rüyadır. Hem manevi açıdan hayırlarla meşgul olmaya ve hemde maddi açıdan zengin ve bereket görmeye tabir edilir. Aldırış etmeden namaz kılmak ise manevi hayata daha çok önem vermek anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada mezardan ses gelmesi

ylzckmk
Hayırlı günler hocam rüyamda namaz kılıyorum yanimda babam var bir cocuk var çocuğun yüzünü görmedim ama birde kız var namaz kılarken kız bana diyorki yanlış kıldın sanki önce sünnetini kılman gerekmiyormu diyo bende bişey opmaz diyorum olur diyorum.namaz kılarken onlar yanımda olduğu için rahat kilamiyorum namazımı böyle bir rüya gördüm anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada martı görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyanda gördüğün gibi ibadetlerinde eksik olan yönlere dikkat edip eksikliklerini tamamlaman, özellikle namazlarında yanlışların olup olmadığını araştırıp düzeltmen için uyarı olarak gösterilmiş olma ihtimali olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


rüyada dilek namazını kılmak, Cunup iken kulak temizlemek

Bu kategoride yer alan Rüyada muhabbet kuşu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada namaz kıldığını görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.