Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada peygamberin bizi öldürdüğünü görmek

Rüyada peygamberin bizi öldürdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm arkadaşlar ben bir ruyami anlatacağım bana yardımcı olursanız sevinirim
Ben rüyamda bir mescidde kalabalık şekilde idik iki odası vardı bir odada bayanlar bir odada erkekler vardı sonra mescidde birsürü askerleri ile birlikte mescidde çok genç şekilde peygamber Efendimiz sallAllahu aleyhi Muhammed Efendimiz geldi ve kendisinin Muhammed peygamber olduğunu söyledi bende kendisine inanmadigimi eğer doğru ise dışarı çıkalım ve güneşe çıkalım eğer gölgen yoksa inaniriz dedim ve dışarı güneşe çıktı ve gölgesi olmadı sonra tekrar içeri girdik ve bize idam için geldiğini söyledi askerler insanları toplamaya başladı diğer odadaki kadınlardan biri bir peygamber nasıl adaletsiz olabilir diyerek ağlayarak bağırdı ve herkes ağlıyordu peygamberimize neden diye sordum bana etrafata ki insanları kadınları gösterdi açık saçık kadınlar vardı ve bunu yapması gerektiğini gelecek için bunu yapması gerektiğini söyledi bunun üzerine herkes ormanlara kaçmaya başladı ve arkamizdan yaşlı ve askerleri ile birlikte birileri bizi toplayıp ellerimizi arkadan bağlayıp boynumuzu kilicla keserek idam ediyordu adının battal gazi olduğu nu söyleyen yaşlı adama tekrar sordum neden diye gelecek için bunu yapması gerektigini söyledi
Bunun hikmeti nedir yardımcı olursaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Papağan Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada peygamberin bizi öldürdüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu gerçek yani sahih bir rüyadır. Rüyada peygamberin görülmesi gerçekte görülmesi gibi gibi gerçektir. Bu rüya size kesinlikle ve hemen vakit kaybetmeden hata ve günahlarınızdan vazgeçmeniz için bir işarettir. Geleceğiniz için bunu yapmanız sizin hayrınıza olacaktır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Pınar Görmek (imam nablusi)

rüyada peygamber öldürmek

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber efendimizle konuştuğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada peygamberin bizi öldürdüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.