Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında iyi hissetmek

İstihare rüyasında iyi hissetmek

Kayıtsız Üye
S a hocam ben salih 5 aydır bir ilişkim var artık kız arkadaşımla ewlenmek istiyorum kız arkadaşımda istiyor ama kız arkadaşımın ailesi istihare namazı kılmasını istedi kız arkadaşım 3 defadır namazı kılıyor hocam herhangi bir rüya yada kötü bir his yok diyor hocam sizce ne yapmalıyız şimdiden tşk ederim

Okudunuz mu?  İstiharede okul ve öğrenci görmek

Cevap: İstihare rüyasında iyi hissetmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare için önemli olan zaten rüya değildir. Eğer içi ferah ve istekle doluyorsa bu olumlu manaya tabir edilir. En az istihare kadar ve hatta çok daha önemli olan bir diğer şeyde istişare etmektir.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında bebek ve deniz görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında iyi hissetmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.