Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:46
missa7-2
Abone

Vesvese mağduru

Vesvese mağduru

Kayıtsız Üye
Kardeşler selamın aleyküm. Ben bundna 3 ay öncesine kadar dinime o kadar yakın ibadetlerime o kasar önem veriyordum küçücük günahlarıma takar olmuştum makyaja bile ki o kadar fazla yapan biri değildim. İçim acıyordu hergün ağlıyordum. Sonra bir gün bir kalktım ki içim durmadan bir kelimeyi tekrar ediyor engelleyemiyorum çıldırcak gibi oldum. Ben ona deliller sundukça bu onları yedi bitirdi deliller söyledikçe başka yerden vuruyordu. İçim acıyordu aklımı karıştırıyordu sanki. Sonra 2 kere bu vesvese derdinden kurtuldum ama bu vesvese süresince de durmadan dua ederdim hissederdim beni yaratanla aramdaki irtibatı hissederdim. Sonra bir gün bir kalktım ki hiç bit şey hissedemiyorum vesveseler var ama saçma sapan yani hepsinin cevabı var biliyorum ama bakar kör oldum sanki görüyorum ama kalbim hissetmiyor gibi Can’ım yanıyor etrafımda Allah diyen birini görünce ne kadar da içten söylüyor ben söylemiyorum diye üzülüyorum insanlardan nefret etmeme sebep oluyor kendimden nefret etmeme sebep oluyor içim acıyor her sabah kalkınca içime bir acı çöküyor evladını kaybetmiş anne gibiyim her gün ağlıyordum annem halime çok üzüldü kadın bu süreçte 5 kilo verdi ben eriyorum günden güne annem 2 katı eriyor canım yanıyor bugün biraz daha iyiyim sanki ama hala hissedemiyorum Allah diyorum Kendimi zorluyorum resmen ağzım yüzüm çekiliyor gibi söylüyorum ama içten değil gibi uğraşıyorum olmuyor gibi. Etrafıma bakıyorum diyorum günahlarını çekip cennete ne olursa olsun gidecekler bir inşAllah desinler bana hüzün çöküyor acaba diyorum münafık mı oldum onların kıldığı namaz tuttuğu oruçta kabul olmuyormuş ya çıldırıyorum cehennemi düşünüyorum cehenemin 7. Katını hiç çıkamayacağımı düşünüyorum Allah istediğini dalalete istediğini hidayete erdirir ben hidayete eremeyecekmiş gibi hissediyorum korkuyorum eskisi gibi olmak istiyorum olamıyorum çok farklı duygular içerisindeyim bir ara ölmeyi düşündüm ama Allah korkumdan yapamam biliyorum yapmam yani Allahım al Can’ımı dedim böyle yaşayamıyorum bu yük çok ağır dedim gelecekteki koca mı düşünüyorum ister istemez ne yapacağım dinden çıktım diye ödüm patlıyor ama sanki hissedemiyorum boşlukta gibiyim cehennem var bunu bilincindeyim ama sanki ben bambaşka oldum böyle değildim boyle olmak allımın ucundan dahi geçmezdi eyvah ben hidayete eremeyeceğim gibi geliyor. Ama bugün bambaşkayım kardeşler sabah kalktığımda ağladım Can’ım yandı ama ondan sonra bana bir şey oldu her şey gitti gibi inancım gitti diye düşünmeye başladım ama üzülemiyorum da ama 3 gündür ya Hayy Ya Kayyum bana yaşama sevinci ver diye dua ediyordum onun tesiri diye düşünüyorum ama ya ben bu duruma alıştıysam diyorum. İçim ürperiyor. Ben ne yapayım ? Allah Rıza’sı için bana dua edin ne olur dua edin ne olur yalvarıyorum.

Okudunuz mu?  Hafızlık ile ilgili Şiirler

Cevap: Vesvese mağduru

Darusselam
kardeşim senin vesvese soruların hemen hemen her gün aynı benzer sorular. cevaplanıyor sorularınız karşısında müslümanların okuyup cevaplaması sonucu büyük bir zarar görüyor bu tür sorunları dinini iyi bilen piskoloğa gidilmesi daha makbuldür.


vesvese

Bu kategoride yer alan Başı açık kadının kocası azap çeker mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese mağduru Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.