Anasayfa
9 Eylül 2023, 5:24
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiare rüyasında hamur açmak

İstiare rüyasında hamur açmak

Kayıtsız Üye
Merhaba benim için bir arkadaşım istiareye yattı görüştüğüm biri var ve onun hayırlı olup olmadığıyla alakalı rüyada başı kapalı bir kadın hamur acıyor kadın gri ama çok acı griymis açtığı hamurda küçük ve siyah mis kadının arkası dönük hamur acıyo ve arkadan Şimşek çarpması gibi bembeyaz ışık saciliyomus duvarların kenarlarında kahverengilikler varmış bu kahverrngilerinde renkleri açıkmıs ve hamuru açan kadın sanki onu bir masada değilde havada acıyo gibiymis bunu yorumlarmısınız çok teşekkür ederim 🙂 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada engelli bebeğinin emeklemesini görmek

Cevap: İstiare rüyasında hamur açmak

arifselim
Merhaba. Rüya hayırlıdır ama şunu bilmek gerekir; istihare için herkes kendi işi için yatması gerekir. Sünnet böyle yapmayı gerektirir. Ayrıca istiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan insanın içine gelen his ve istektir. Bu istek bir işaret olur.

Bu kategoride yer alan Babam rüyasında beni görmüş başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiare rüyasında hamur açmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.