Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:41
missa7-2
Abone

Hümeyra isminin anlamı

Hümeyra isminin anlamı

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, Allah izin verirse Ramazan’da bir kız evladımız olacak. Hümeyra ismini duyduğumda çok sevdim söylenişi çok hoşuma gitti. Sonra araştırdığımda çoğu yerde Peygamber efendimizin (sav) Hz Ayşe annemize çok beyaz tenli ve yanaklarının bazen kırmızımsı olduğu için Hümeyra dediği yazıyor. Gerçekten Demişmi ? Birde Dininizin yarısını Hümeyradan öğreniniz hadisi olduğu yazıyor. Bu hadis sahihmi? Hele bunları okuduğumda daha çok sevdim başka isim düşünemiyorum. Bunlar doğru değilse bile Hümeyra ismini koymakta bir mahzur varmıdır sormak istiyorum. Anlamı gerçekten nedir?

Okudunuz mu?  Biyografi için hazırlanacak soru örnekleri

Cevap: Hümeyra isminin anlamı

Şem’a
Hz. Aişe ile alakası yok.
Hümeyra isminin anlamı nedir?

Kısaca Anlamı: Kızıllık, pembelik


hümeyra isminin anlamı hz aişe, ayşe hümeyra isminin anlamı, Hümeyra isminin anlamı

Bu kategoride yer alan Burun kemiği eğriliği var abdestte burna su vermezsek olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hümeyra isminin anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.