Anasayfa
10 Kasım 2022, 10:22
missa7-2
Abone

Büyük günahlardan çoğunu yapan birine tövbe imkanı var mıdır ?

Büyük günahlardan çoğunu yapan birine tövbe imkanı var mıdır ?

Kayıtsız Üye
şirk , yalan söylemek , içki içmek , kumar oynamak , faiz yemek , zina etmek , peygamberler hakkında kötü konuşmak

bunların hepsini yapan bir insan düşünün.(şirk işlediği için dinden çıkmış). hepsine tövbe etse müslüman olabilir mi gerçekten ? namaza başlasa ?

Okudunuz mu?  Hayvanlara balkondan yiyecek atmak günah mı

Cevap: Büyük günahlardan çoğunu yapan birine tövbe imkanı var mıdır ?

Muslim
tövbe kapısı güneş batıdan doğana kadar açıktır. hiç zaman kaybetme. nasuh bir tövbe ile tövbe et günahlarına ve namaza başla. ALLAH azze ve celle tövbeleri kabul edendir. tövbe et ve tövbene sadık kal

Bu kategoride yer alan Evlenmeden önce zina eden birisi eşine söylemelimi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyük günahlardan çoğunu yapan birine tövbe imkanı var mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.