Anasayfa
17 Aralık 2023, 20:26
missa7
Abone

Şirkten Geri dönüş var mıdır ?

Şirkten Geri dönüş var mıdır ?

Kayıtsız Üye
Müslüman iken şirk koşan bir insan ( bilerek) tövbe ederse geri dönmemek şartıyla müslüman olabilir mi? şirk affedilmez sözleri kafamı karıştırdı


Cevap: Şirkten Geri dönüş var mıdır ?

Şem’a
Şirk affedilir, affedilmeyen hiç bir günah yoktur. Şirk ile öleni Allah affetmez.

Okudunuz mu?  Büyük günahlar işledim utanıyorum kendimden sıkılıyorum vicdan azabı çekiyorum bana bir akıl verin?

Cevap: Şirkten Geri dönüş var mıdır ?

Wakabayashi
Hz.Musa ayrıldığında inananlar buzağıya tapmaya başladılar…Hz.Musa döndüğünde tekrar iman ettiler ve Allah affettti bağışladı.

Ayetleri araştır kardeşim bu buzağıyla ilgili olan cevap orda Allah şirki de affediyor…tövbe edip iman ederlerse tabi yoksa o hal üzere ölürlerse affolunmaz.

Bu kategoride yer alan Kumeyl duası nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şirkten Geri dönüş var mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.