Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:39
sizden7-2
Abone

Kısmetsiz miyim acaba?

Kısmetsiz miyim acaba?

Firdevscennet
Kısmetlerim Hep Vazgeçiyor Ben Kısmetsiz miyim?

Mrb hocam ben kiminle gorussem kismeti aciliyo evlenip cokk mutlu oluyo.ya evlenirlar yada bir sorun cikar.ALLAHIN izniyle dahada mutlu olsunlar ama neden illa benle gorusmeye baslayinca kismetleri aciliyo onu anlamiyorm acaba kismetsiz olan benmiyim

Okudunuz mu?  Eshel mest caiz mi?

Bıktım artık kısmetsiz miyim neyim anlamadım?

Darusselam
Bıktım artık kısmetsiz miyim neyim anlamadım?

Kardeşim islam dininde bir kız bir erkekle görüşüp konuşamaz. nişanlı olsanız dahi haramdır. harama götürdüğü için haramdır.
ALLAH size bir nasip yazmadı ise sizin önünüzü kimse açamaz O yazdı ise de kimse sizi engelleyemez.bunu böyle bilin ALLAH,tan hayırlısını isteyin bol bol dua edin.

Okudunuz mu?  Mehir en az ne kadar olmalı

Son çıkışdayım galiba artık yaşam zor geliyor

Askinamesken
28 yaşındayım hangi işi istesem olmuyor nasipsiz olduğumu düşünüyorum. Geçmişim iyi diyemem ama kendimden başkasına zarar vermedim. Alkol kullanmadım hiç ama bazı kötü şeyler yaptım. Zina küfür vs. Sınavlara giriyorum hep olumsuz 2 senedir evlenmek için görüştüğüm kız var yüzüne bakamıyorum artık yaşam zor gelir oldu. 1 Senedir tövbe ediyorum namaz kılıyorum düzenli olarak tövbe ediyorum dua ediyorum ama olmuyor olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben işsizlik parasızlık bir insanın peşini hiç mi bırakmaz ya bana yardım edin ne yapmam gerekiyor. ALLAHIMA şöyle dua ettim Allahım dualarımın kabulünü engelleyen her ne varsa sen kaldır benim gücüm yetmez dedim geçmiş şeylerin ceremesi mi bu ne yapsam olmuyor.

Bu kategoride yer alan Allah herşeyin en hayırlısını mı verir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kısmetsiz miyim acaba? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.