Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:44
missa7-2
Abone

Kuran kursuna gitmek istiyorum

Kuran kursuna gitmek istiyorum

Kayıtsız Üye
Okullar kapanacak ben lise 2 ogrencisiyim kuran kursuna gitmeyi düşünüyorum.

Birkac sorum olacak

Ben abdest almayi biliyorum mesela namaz kilmayi elhamdulillah biliyorum ama eksiklerim olabilir diye bastan başlamak istiyorum. Kuran kursunda bastan herseyi ezberleme sansimiz var mi ? Mesela islamin şartı 5 tir gibi baştan ezberleyebilecek miyiz.

Okudunuz mu?  Peygamberlerin nitelikleri ve anlamları

Sizce 1 ay ramazani kuran kursunda gecirecegim ondan sonraki 1 ay ne yapmaliyim ? Calışmalı mıyım ? Buyuklerim sizden tavsiye bekliyorum. Hem zamanim değerli olur hemde dinimizin inceliklerini ogrenmis oluruz. İbadetlere daha sık yapışırız.


Cevap: Kuran kursuna gitmek istiyorum

Ebu Ducane
Gideceğiniz kur’an kursunda inşAllah hocanız eksik olan tüm bilgilerinizi tamamlayacaktır.Merak etmeyin siz yeter ki öğrenmek için çabalayın Allah yardım eder.Size tavsiyem hocanız size ders verdikten sonra oturup derslerinizi tekrar edin ve derse girmeden önce hocanızın vereceği dersi bir gün öncesinde dersi kontrol edip tekrar edin ders esnasında hocanızın anlatacağı konuya daha iyi hakim olursunuz.

Bu kategoride yer alan Dini genel kültür soruları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuran kursuna gitmek istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.