Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:24
sizden96
Abone

İçimden bir ses senin imanın yok diyor.

İçimden bir ses senin imanın yok diyor.

yolcu16
Öncelikle herkese hayırlı günler. Konuya nerden başlasam bilmiyorum yaşım 23 önceden içki içen sadece Allah, ahiret, peygamber inancı olan ama hiç bir ibadeti yerine getirmeyen birisiydim. Şimdi içkiye tövbe ettim bir süredir namaz kılıyorum ve günah bildiğim her şeyden uzak durmaya çalışıyorum bildiğim sünnetleri yerine getirmeye çalışıyorum kalben inanıyorum ama içimde bir haftadır bir boşluk oluştu senin inancın, imanın yok Allah’ı mı kandırmaya çalışıyorsun sen? (Haşa) Allah senden ümidini kesti diye içimde sürekli bu sesler yankılanıyor içim bomboş sanki arafta gibi hissediyorum kendimi şeytan vesvesesi midir nedir bilmiyorum ama inancım yok mu benim diye sorgulatıyor Kuran Meali okurken de Allah neden böyle demiş çok saçma değil mi bu yazan( Allah affetsin aklıma gelen kurduğum cümle için) diye aklımdan bu cümleler geçiyor daha önce başına gelen böyle boşluğa düşen var mıdır varsa yorumlarıyla yardımcı olabilirlerse Allah onlardan razı olsun.

Okudunuz mu?  Bebeğin kırkının çıkartılmasının dinimizde yeri ver mıdır?

Cevap: İçimden bir ses senin imanın yok diyor.

beytullah
vesvesedir kardeşim aldırış etme bol bol dua et namaz kıl KURANI KERİM oku


Cevap: İçimden bir ses senin imanın yok diyor.

Ahmet28
Vesvesedir. Şeytan aynı taktikle bir çok kişiyi namazından etmiştir. Böyle böyle vesvese vererek namazdan,Kur’an’dan soğutmaya çalışabilir şeytan. Unutmamalı ki : boş odaya hırsız girmez.

Bu kategoride yer alan Kuşku Duymak ??? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimden bir ses senin imanın yok diyor. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.