Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Hörgüç yapmadan şalın altına nasıl saç bağlanır

Hörgüç yapmadan şalın altına nasıl saç bağlanır

Kayıtsız Üye
Bir sey sormak istiyorum ben topuz tokası kullanmak istemiyorum ama normal olarak sacimizi baglayincada çıkıntı gibi oluyor ve buda kötü goruntusunden dolayi yine ilgi cekiyor . Saclarima salimin altinda ne sekil vermeliyim ? Bu konuda çok tereddute dusuyorum.Tesekkurler .

Okudunuz mu?  Kadınlar adet döneminin tamamen bittiğini nasıl anlar?

Cevap: Hörgüç yapmadan şalın altına nasıl saç bağlanır

Fetva Meclisi
Saçlarınızı deve örgücü gibi bağlamayınız. Saçlarınızın ilgi çekmesinden kaçınmanız sizin takvanızı göstermektedir. Saçlarınızı eşarp veya şalınızın altında görünmeyecek şekilde düz olarak bağlayabilirsiniz. Bilen bir bayandan danışmanızda fayda vardır.


Cevap: Hörgüç yapmadan şalın altına nasıl saç bağlanır

Kayıtsız Üye
saclarini balik sirri or veya normal or sonra uzun kalan sac var ya sarkan onu tel tokayla basina tuttur boyle her herinden tuttur iyice sonra ustune bone ustunese sart tak bu kadar ben boyle yapiyorum ve çok rahatim gercekten hem topuz her sekilde olmamasi gerekiyor

Bu kategoride yer alan Zina yaptım ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hörgüç yapmadan şalın altına nasıl saç bağlanır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.