Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:56
missa7-2
Abone

Eşim şiddet uyguluyor ne yapmalıyım

Eşim şiddet uyguluyor ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Selam aleyküm

Derdimi kisaca en bastan anlatcam

Ben almanyada yasiyorum okul zamaninda esimi sevdim..sevgili olduk .. 1 sene sonra bana kötü kötü davranmaya basladi hep iliskiyi bitirmeye calistim beni dövmeye basladi . Ailem bilmiyordu ve zaten izin vermezlerdi o yasta biriyle konusmayi
Sonra beni tehtit ediyordu evimin kapilarina geliyordu okuldan sonra dövüyordu ..agir dövüyordu bazen kendimi yerlerde baygin buluyordum … kimseye korkudan bir şey diyemiyordum daha 16 yasindaydim

Okudunuz mu?  Peygamberimizin rumlara karşı düzenlediği seferler nelerdir?

Kiskancliklari cogaliyordu qrkadaslarimi kaybettim .. yere bakarak yürümeliydim .. "yanlis " bir hareketimde beni dövüyordu .. ama tabiki hep dikkatli yüzümü elemiyordu. .

Sonra bir gün erkek kuzenime cesaeetlendim anlattim .. abim var ama onun tepkisinden çok korktum .. kuzenim inanmadimi bilmiyorum ama hiç bir şey yapmadi .. bende tam güvenimi kaybettim ..

Okudunuz mu?  İşten çıkmak kader mi

Yillar içinde nasıl oldu bitti Ben korkudan her istedigini yapdim sözünü dinledim çok eziyet cektim ama anlatsam kimse anlamaz diye anlatmadim .. güvenim kalmamisti .. Beni gücsüz yok etmisdi

18 yasinda evlendik

Her günüm dayakla gecti ailemi 2 sene görenezdim. . Cok cekdiler çok cekdim. . Esim onlara zulm etti hakaretler etti en büyük kötülük beni göstermedi ..
2 cocugum var ikisinde de beni dövmekten vazgecmedi .. beni aldatti ama hoc bit defa bile af dilemedi .. ailesine söyledim beni 1 ay yanlarina aldilar sonra hiç bir şey olmamis gibi geri yolladilar .. altinlarimi kayanam caldi. Allah sükür iki cocugmda saglikli .. 3. Ye hamileyim ve hala ayni …
Yoruldum ne bana ne cocuklarima ne aileme insan gibi davranmiyor. Annem hep her istediginde para vermese yinee göstermez beni aileme ve cocuklarimi. .

Okudunuz mu?  Pişmanlık huzursuzluk çekiyorum.

Annesi babasida çok kötüler esimi bile bile hep kiskirtiyorlar
Günden güne hayatim daha kötüye gidiyor 5 sene sabrettim her günüm siddet zulm hakaretler Le gecti ..
Kacdefa siginma eve gitmeyi düsündüm ama almanyanin hukukuna güvenemem .. cocuklar var diye babasi görme hakki olabilir .. veya bana iftira atar cocuklarimi alir. . Ben onlarsiz nefes alamam ..
Ailemlede göremem o zmn kurallar yüründen..ve ebedi kacak hayat cocuklarima sunamam.

Okudunuz mu?  Babam öldü kabir azabı çekmemesi için ne yapabilirim

Her gün dua ediyorum hergün namaz kiliyorum ama eşim hiç düzelmiyor ..yalanlar iftiralar atiyorlar anneside babasida kendiside ..

Affedersiniz ama tecavüzden haric herseyi yapti ..

Kacdefa öldürmek istedim kacdefa Allah’a af diliyorum böyle bir şey düsündügüm için ama ne ypim ?
Yoruldum yada hamilelik hormonal cildirtiyor beni.
Tek istedim ailenle cocuklarimla huzur .. bosanmak olmaz cünki eşim öle bir hasta Tür ki hedefi benim. Her kurali yikar bana hayati daha da zindan Eder .. bela tam olur…

Okudunuz mu?  Zinadan kurtulmak için ne yapmalı

Bu durumda ne yapılır .. hatta öldürmek bile helal olurmu .. tabi gücüm yetmez o Ben bisi yapana kadar beni öldürür..
Ama Allah af etsin zehirlemeyi bile düsündüm..
BeniM karnimdaki cocuga bile düsünmiyor tekemeler atiyor bana o bebegimi öldürene kadar Ben on u öldürmek isterim.. ama hapise düsemem cocuklarim nolcak .. Ben helalse Tek öldüre bilirim cehennem azabina düsemem ebedi ..

Okudunuz mu?  Yetim hakkı yemenin günahı nedir

Allah rizasi için az uz anlattim .. tabi yasadigimi böyle kelimeler anlatamaz .. ama lüften yol gösterin. Aileme anlatamam aninda bana bunlari yapti için öldürür ler onlarin hayati ni maf edemem ..

Türkcem fazla iyi değil kusura bakmayin ..


Cevap: Eşim şiddet uyguluyor ne yapmalıyım

Şem’a
Ve aleykumusselam ve rahmetullah Allah imtihanınızı kolaylaştırsın eşle imtihan zordur fakat bunun Allah katında karşılığını alıcaksınız inşAllah.

Bu kategoride yer alan İlk Müslümanlar Kimlerdir Gördükleri İşkenceler Nelerdir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim şiddet uyguluyor ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.