Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
sizden93
Abone

Meni akması orucu bozar mı

Meni akması orucu bozar mı

BarısBabus
evde film izlerken (kötü görüntüler deil) öpüşme sahnesi vardı bende yorganı bacaklarımın arasına almıştım lütfen yanlış anlamayın 14 yaşındayım :(((( o arada penisim dikleşmişti bir anda hiç beklemeden meni çıktı bazı kaynaklar sürtünmenin orucu bozacağını söylüyor şimdi benimki sürtünmeye girdiği için orucum bozuldumu?

Okudunuz mu?  Sabah mümin akşam kafir akşam mümin sabah kafir oluyorum

Cevap: Meni akması orucu bozar mı

ACİLSERVİS
Oruç sadece mideye değil gözlere de tutturulmalıdır. Bilerek meni getirmekten orucun bozulmuştur. Ama yiyip içmeyeceksin. Ramazandan sonra 1 gün kaza edersin. Bu ayda tekrar edilirse 61 gün tutman gerecek nefsine hakim olmalısın.

Bu kategoride yer alan Sihirli film izlemek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meni akması orucu bozar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.