Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:56
missa7-2
Abone

Eşim islamın yasaklarını çiğniyor

Eşim islamın yasaklarını çiğniyor

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum benim eşim hicbir dini seye dikkat etmiyor. Islam la hiç alakasi yok. Anlatiyorum bir kulagindan giriyor digerinden cikiyor. Bazen kumar oynuyor. Icki de arada iceri ben çok rahatsiz oluyorum. Beni dinlemiyor. Dua ediyorum degissin diye ama hep ayni. Sizce ne yapmaliyim cunku artik evimde huzur istiyorum. Bide cocuklarimda olmuyor. Doktor cocuk içinde olmasi çok zor diyor. Artik bunalima giriyorum. Ne yapmaliyim.

Okudunuz mu?  Cehennem kelimesinin kökeni nedir?

Cevap: Eşim islamın yasaklarını çiğniyor

Şem’a
Kocanızın hidayeti için dua edin ve sabredin inşAllah hidayet bulur


Cevap: Eşim islamın yasaklarını çiğniyor

Kayıtsız Üye
Dua ediyorum ama baska yapabikecegim bisey yokmu bana bir akil verin

Bu kategoride yer alan Cehennem cezayı çeken mümin'in cennete gideceğiyle ilgili ayet varmı hadis varmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim islamın yasaklarını çiğniyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.