Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:20
sizden8
Abone

Adetten sonra özür durumu

Adetten sonra özür durumu

nero
Ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Normalde adetim 6-7 gün sürerdi ancak bu kez çok olmamakla birlikte 9. günümdeyim.adetim uzadı. bu 7 günden sonraki süre özre giriyor mu? 8. gün oruç tutmadım ama 9. gün için niyetlendim. Ben hala adetlimi sayılıyorum yoksa özürden dolayı orucumu tutabilirmiyim.

Okudunuz mu?  Dünyaya gönderiliş amacımız nedir

Cevap: Adetten sonra özür durumu

mum
Adet sonrası arada bir lekelenmeler olur bu hastalık kanıdır ve oruç tutmaya ibadet etmeye engel olmazlar.

Bu kategoride yer alan Allahın merhameti ise neden insanları cehennemle tehdit ediyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adetten sonra özür durumu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.