Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
sizden7
Abone

Adetten sonra gelen akıntı

Adetten sonra gelen akıntı

muminee492
Selamunaleykum, şimdiden cevaplayan herkesten Allah razı olsun. Adetim 9 gün surer ve 10ncu gun gusülumu alirdim fakat 2,3 aydır 8 gun oluyorum. Bugun 8 gün bitti ve hiç bir akıntım yoktu gusülumu aldım ve namazlarımı kılmaya başladım fakat yatsı namazında sarı bir akıntı geldi sıvı şekilde yeniden gusül almam gerekir mi ?

Okudunuz mu?  Kendimi çok büyük bir boşlukta hissediyorum

Adetim normalde 9 gun sürüyordu fakat 2,3 aydır 8 güne döndü ve 9ncu gun temiz olacagim icim ve hiç bir akıntı gelmediği için bende gusül aldım ve namazlarımı kılmaya başladım fakat yatsı namazını kılamadan bir sari akıntı geldi sıvı bir akıntı yeniden gusül almam gerekir mi ? Cevaplayan herkesten Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Resim olan odaya mı eve mi melek girmez?

Yorum: Adetten sonra gelen akıntı

arifselim
Aleykum selam. Artık adet düzenin değiştiği için 8 gün olarak hesap etmelisin. 8. günden sonra gelen bu tür akıntılar özür sayılır. Gusül al ve namazlarına başla.


Gusulden sonra gelen akıntı

Kayıtsız Üye
Abi ben idrarimi yaptim yurudum sonra gusül aldim aldiktan 4-5 gun sonra ucundan küçük ince seffaf renkli bir şey cikti tekrar gusül almam gerekirmi ?

Bu kategoride yer alan Allah'a İnanmayan Arkadaşım İçin Kitap Önerirmisiniz??? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adetten sonra gelen akıntı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.