Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
sizden7
Abone

Bu duayı şu kadar kez okursan istediğin gerçekleşir vs gibi şeyler doğru mu

Bu duayı şu kadar kez okursan istediğin gerçekleşir vs gibi şeyler doğru mu

_islam_
geçen bir sitede dolaşıyordum Yasin suresinin bir ayeti vardı ve bunu 1479 kere okuyanın istediği gerçekleşir diyordu bunlara inanmalı mıyız


Yorum: Bu duayı şu kadar kez okursan istediğin gerçekleşir vs gibi şeyler doğru mu

arifselim
Yasin suresi veya kuranı kerimden sura yada ayetler olsun okunarak dua edilebilir. Ama bu tür sayılar ancak sünnette geçiyorsa uyulabilir. Yoksa kaynağı belli olmayan benzer sayılara takılmak son derece yanlıştır.

Bu kategoride yer alan Hint dizileri izlemek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu duayı şu kadar kez okursan istediğin gerçekleşir vs gibi şeyler doğru mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.