Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
sizden7
Abone

Hint dizileri izlemek caiz midir?

Hint dizileri izlemek caiz midir?

_islam_
bazı kanallarda hint dizileri veriliyor ve onların gelenekleri bizimkilerden çok farklı mesela onlar ineğe tapıyorlar garip görünümlü heykellere tapıyorlar ve çok farklı gelenekleri var yani islam dinine aykırı şeyler var kısaca bunları izlemek caiz midir:conf used:

Okudunuz mu?  Evlilikte anne babaya küfür

Yorum: Hint dizileri izlemek caiz midir?

arifselim
Müslümanın hayat tarzına ve inancına aykırı olan filim, dizi ve her türlü programları izlemesi uygun değildir. Ancak bir ihtiyaç ise bir program bakılabilir. En basit ifade ile bu filmleri izlemek doğru değildir.


hint filmi izlemek günahmı, hint dizisi izlemek günah mı, hint dizilerini izlemek günah mı

Bu kategoride yer alan Her idrara çıktıktan sonra idrarla karışık sıvı geliyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hint dizileri izlemek caiz midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.