Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:25
missa04
Abone

Kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum

Kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum

Buraks21
Arkadaşlar merhaba, bundan 10 gün önce falan içime bir sıkıntı oturdu, böyle ölecekmiş gibi hissetmeye başladım yani dedim ki ölürsem ne olur?
Bensiz ailem ne yapar falan bunu pek takmadim ama gitgide bu düşüncelerim artti mesela kız arkadaşımla görüşüyorum diyorum ki ya bu son görüşmemizse?
Bu hissiyat artık daha çok paranoyaklık boyutuna geldi, mesela kız arkadaşım seyahate gidecek düşünüyorum şu an ya onun başına kötü bir şey gelirse? Veya kendi ölümümü düşünüyorum senaryolar yazıyorum bazen nefesim kesilecek gibi oluyorum sürekli düşünüyorum , yaziyorum kafamda iste.. baktım arastirdim panik atak falan diyorlar ya gercekten kotu seyler hissetmek değil bu sanki artik 10 gun falan oldu asti o durumu sanki sizce nedir ve sizde de dönem dönem oluyor mu?
(Sınav öğrencisiyim, mesela başına kötü bir şey gelecek dr sınava giremeyecekmişim gibi hissediyorum bazen, gelecek kaygisi buna neden olabilir diyor sizce?)
Not:Kapalı alanlarda yalniz başına gelince oluyor bu his hatta nefesim kesilir gibi oluyorum,panik atar olabilir diyorlar?)

Okudunuz mu?  Kafir veya Müslüman olan cinler her dili bilirler mi? Şayet kafir olan cinler yani şeytanlar her dili bilmezlerse insanl

Yorum: Kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum

arifselim
Selamun aleykum. Bu tamamen uzman bir doktorun teşhis koyması ve sana yardımcı olması gereken bir konudur. Çok fazla geç kalmadan ilk fırsatta doktora gidersen Allah’ın izniyle rahat bir şekilde bunları atlatabilirsin. Boş ve gereksiz kuruntular sadece insanı üzer halbuki ne ölümü yakınlaştırabilir nede geciktirebilir.

Bu kategoride yer alan Kumar oynamak ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.