Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:52
missa7
Abone

sürekli ölecekmişim gibi hissediyorum anlatamadığım ve anlayamadığım şeyler yaşıyorum

sürekli ölecekmişim gibi hissediyorum anlatamadığım ve anlayamadığım şeyler yaşıyorum

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben 15 yasinda bir ergenim. Bundan 3 yil önce depresyona girdim. Sonra panik atagim oldu ve hala devam ediyor. Psikologlar yasim küçük diye beni almadi. Ve escinsel oldugumu ailem ogrenince psikolojim dahada bozuldu. Baski yaptilar acikcasi beni kimse anlamadi. Simdi ise ne yasadigimi bilmiyorum. Dengemi kaybediyorumusum gibi hissetmeye basladim. Ne yapmam lazim bilmiyorum. Normalde herkezi guldurebilen pozitif bir insanimdir. Ama simdi kendim gulemiuorum. Yasadigimdan bir şey anlamiyorum. Napmam lazim bilmiyorum. Kafayi yiyicem. Cidden çok zor. Umarim kafayi yemem.

Okudunuz mu?  Kerem ismini cocuğuma koyabilirmiyim

Cevap: sürekli ölecekmişim gibi hissediyorum anlatamadığım ve anlayamadığım şeyler yaşıyorum

imam
Panik ataklık ilaç tedavisi ile geçer başka bir yolu da bir alimin yanına gidin başına dua okuması ile.
Eşcinsellik ise kendin tedavi edebileceğin bir durumdur. Allah acil şifa versin.

Okudunuz mu?  Arapça hutbe duaları

Cevap: sürekli ölecekmişim gibi hissediyorum anlatamadığım ve anlayamadığım şeyler yaşıyorum

Kayıtsız Üye
Sürekli ben öyleyim ben şöyleyim nasıl düzelicem diye kendini yiyip bitirme bu seni dahada hasta eder hem panik atağın için doktora git bir sonuç alamıyosan dahada iyi bir doktora git aynı şekilde cinsiyet problemin için de uzman kişilerden yardım alman gerekir mutlaka yardım al ne kadar erken gidersen o kadar kolay atlatırsın yardım almaksızın kendi başına birşeyler yapmaya kalkarsan yanlış kararlar verirsin şuan zaten sağlıklı düşünemiyorsun her iki konu içinde doktora git ve sorunlarını gözünde dev haline getirme, getirmeki çabuk atlatasın sorunların çaresi olmayan bir şey değil kimbilir senden kaç tane daha insan var aynı sıkıntılar içinde olan güçlü ve sabırlı ol Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Hz. Musanın başarı duası

Birde bir şey söylemek istiyorum ablamın arkadaşının da erkek kardeşinin cinsiyet problemi vardı ablası onu uzmana götürdü orda bir kere görüşmüş ondan sonra nolduğunu bilmiyoruz şuan tedavi görüyomu görmüyomu bilmiyorum ama ablasının şikayeti kardeşinin arkadaş çevresindende etkileniyo olmasıydı senin çevrende böyle insanlar varsa onlardan uzaklaş onlar seni dahada etkileyebilir.
Birtane daha bir şey söyliyeyim illa cinsiyet problemin var diye bunu atlatamıcaksın diye bir şey yok bir uzman anlatıyo diyoki "bana erkek olarak gelen ve kendini kadın hisseden hastalarımdan bazıları askere gitti hatta bazılarıda evlendi " bu bile seni güçlü tutmaya yeter illa hayatının sonuna kadar böyle hissedeceksin diye bir şey yok sen kendinden ne kadar emin olursan o kadar yol alırsın ve normal hayat yaşantısına geri dön rütin şeyleri yap olumsuzlukların üstünde çok durma birsüre sonra azda olsa kendini rahatlamış hissedebilirsin en küçük şeyde tekrar yıkılada bilirsin oyüzden bu sorunların karşısında nasıl davranman gerektiğini öğrenmelisin bunuda bir uzman sayesinde kolaylıkla halledebilirsin uzman sana nasıl hareket etmen gerektiğini öğretecektir

Okudunuz mu?  9 Yaşındaki Oglumun Altına Kaka Yapması

kendini heran ölecekmiş gibi hissetmek

Bu kategoride yer alan Zinayı helal sayanın nikahı olur mu ve dinden çıkar mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

sürekli ölecekmişim gibi hissediyorum anlatamadığım ve anlayamadığım şeyler yaşıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.