Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:51
missa95
Abone

Kerem ismini cocuğuma koyabilirmiyim

Kerem ismini cocuğuma koyabilirmiyim

Kayıtsız Üye
selamun aleykum ben ogluma ikinci ismi kerem verdim.Acaba dinimizde Kerem ismi verebilirmiyiz.ben kuranda gecmesini istiyordum ama gecmiyormus.kerem ismini koymakda hata mi yaptin.Kerem Allahin için ne ifade ediyor?Kerem ve Kerim ayni anlamda mi?cevaplandirirsaniz sevinirim.


Cevap: kerem ismini cocuguma koyabilirmiyim

rana
ve aleykumusselam ve rahmetullah,
Kerem ismini çocuklara vermenin bir sakıncası yoktur.

ayrica su konuyu okumanizi tavsiye ederim buyurun tiklayin >> forumduasi.com/k-l/4041-kerem-iyilik-comertlik-seref-bagis.html


kerem ismi, kuran da kerem ismi geçiyor , kerem kuranı kerimde hangi surede geciyor ne anlamda geciyor

Bu kategoride yer alan Kuran Kerımde hangi halife zamanında mushaf haline getirildi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kerem ismini cocuğuma koyabilirmiyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.