Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
sizden8
Abone

Her gün aynı şey oluyor 3 rekat mı kıldım 4 rekat mı ?

Her gün aynı şey oluyor 3 rekat mı kıldım 4 rekat mı ?

Nihat Erdem
Selamun aleyküm arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Son bir kaç gündür öğlen yada ikindi namazlarının farzlarında hep "3 rekat mı 4 rekat mı kıldım ben?" diye soruyorum kendime. Bazen namazda aklıma geliyor. Sehiv secdesi yapacakken her namazda sehiv secdesi yapıyorsun, her namazda sehiv secdesi olmaz" diyor içimden bir ses. Sonra yapmıyorum. Namazdan sonra da telaşa kapılıyorum. Ya 3 kıldıysam diye. İçimi yiyiyor bu soru. Doğru düzgün bir şey yapamıyorum son bir kaç gündür böyle oluyor. İlerleyecek gibi de gözüküyor maalesef. Her günde kaza yapmak istemiyorum çünkü vesvese etmek günah biliyorum. Ama bu soru da içimi yiyiyor. "3 rekat mı 4 rekat mı kıldım ? Namazım kabul oldu mu? Ya namazım kabul olmamışsa? " diye sorular geliyor aklıma hep. Arkadaşlar yardım edin LÜTFEN 🙁

Okudunuz mu?  Namaz kılarken kağıda bakarak dua okumak

Cevap: Her gün aynı şey oluyor 3 rekat mı kıldım 4 rekat mı ? YARDIM EDİN LÜTFEN 🙁

mum
Şeytan vesveselerini dinleme/itibar etme. Kendine göre bir tedbir al ve unutmamaya çalış, çünkü şeytan seni namazdan soğutmak istiyor.

Bu kategoride yer alan Gusül, Şehadet ve Temizlik başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her gün aynı şey oluyor 3 rekat mı kıldım 4 rekat mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.