Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
sizden8
Abone

Secdede subhane rabbiyel azim demek

Secdede subhane rabbiyel azim demek

mehmet0721
Sa kardeşim.bazen namazda dalgınlık oluyor secdede iken subhane rabbiyel azim diyorum sonradan farkına varıyorum ve düzeltiyorum sehiv secdesi gerekirmi. Bir kere rabbiyel azim dedim secdede


Cevap: Secdede subhane rabbiyel azim demek

FARBEN
Aleyküm Selam.Yanlış diyebiliriz bunu sehiv secdesi yaparak düzeltmemiz gerekir.

Okudunuz mu?  Cennette Köşk Ve Ağaç Dikmek İçin Ne Yapmalıyız ? :)

Cevap: Secdede subhane rabbiyel azim demek

Nihat Erdem
Aleyküm Selam. Merak etme namaz bozulmaz sehiv secdesi de gerekmez diye biliyorum ben. Çünkü sünnet olan bir şeyde hata yapmışsın.


subhane rabbiyel azim yerine ala demek

Bu kategoride yer alan Her gün aynı şey oluyor 3 rekat mı kıldım 4 rekat mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Secdede subhane rabbiyel azim demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.