Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Mucize yaşamak için bir dua sure esma önerirmisiniz ?

Mucize yaşamak için bir dua sure esma önerirmisiniz ?

Kayıtsız Üye
gercekten su aralar zor durumdayim belki de imkansiznolan bir seybistitorun Rabbimden cunku bu binlerce kisiyide etkileyecek bir sey ve ben gercekten olmasini çok istiyorum.kotu bir sey değil her neyse bunun icon bana hir eska dua sure tavsiye edernisiniz ? cunk bunalimdayim ve hayatimda bazi seylerin degismesini istigorum teşekkürler simdiden

Okudunuz mu?  İmam hutbeye çıkmadan önce müezzinin okuması gereken dua nedir?

Yorum: Mucize yaşamak için bir dua sure esma önerirmisiniz ?

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Allah yardımcın olsun. Çok özel istek ve dilekler için hacet namazı kılmak tavsiye edilmiştir. Güzel bir abdest al ve ihlasla hacet namazını kıl duasını yap daha sonrada istediğin dileği Allah’a sun. Allah hayırlı isteklerini kabul eylesin.

Bu kategoride yer alan Sabah uyandığında elde leke görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mucize yaşamak için bir dua sure esma önerirmisiniz ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.