Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Sabah uyandığında elde leke görmek

Sabah uyandığında elde leke görmek

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar dün gece 5 de yattım ve 2 de kalktığımda elimde pembe bir leke vardı çok korktum sizce bu nedir. Bazı korkutucu yorumlar vardı şeytan vs. sizce ne olabilir. Veya bu bir uyarı olabilir mi.

Okudunuz mu?  Nasır gusle engel mi?

Yorum: Sabah uyandığında elde leke görmek

arifselim
Sabah uyanınca elde kına renginde ve hatta kına gibi kokan lekelenmeler görülebilir. Eğer ciddi bir şey gibi görünürse mutlaka doktora gidilmesi gerekir. Ama genelde bu kına gibi olan şeyden dolayı bir şey yapmak gerekmez ve kendi kendine gider. Bunun bir çeşit mantar olduğu da söylenmektedir. Endişelenmene gerek olan bir şey değildir.

Okudunuz mu?  Namaza yavaş yavaş başlamak

sabah uyandığımda elimde kahverengi lekeler vardı

Bu kategoride yer alan Cünüp oldum mu olmadım mı bilmiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah uyandığında elde leke görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.