Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
sizden9
Abone

Gece cinsel ilişki düşünüp sabah uyandığında iç çamaşırında leke görmek

Gece cinsel ilişki düşünüp sabah uyandığında iç çamaşırında leke görmek

Bekengin
Selamun Aleykum,

Ben gece uyumadan önce cinsel iliski düşünüyorum. Sabah uyandığımda iç çamaşırımda 4-5 damla gibi bir leke var. Beyaz mi desem, renksiz mi desem bilmiyorum ama leke var. Cok belli olmuyor ama iç çamaşırımin kirledigini goruyorum. Bu her gece boyle yasaniyor ve sabah uyandığımda ayni manzara. Sizden ozur dileyerek fotograf paylastim ki daha aciklayici olsun diye. Acaba bir sorun yok mu yoksa gusül almam gerekir mi? Simdiden Allah razı olsun sizden!

Okudunuz mu?  Gusül den sonra şüphelenmek

Cevap: Gece cinsel iliski dusunup sabah uyandığımda iç çamaşırımda leke gormek

yüzbin
Resim kaldirilmis iyi de olmuş.
Insanda biraz haya olmali utanmali!
Lekeler yani menidir yada mezi.
Bu ikisin özellikle lerini ogrenmeniz gerekir.


Cevap: Gece cinsel iliski dusunup sabah uyandığımda iç çamaşırımda leke gormek

Bekengin
Kardesim ben resimleri senin daha iyi gorup daha iyi anlaman için koydum. Orda herhangi bir kotuluge mahsur olacak bir şey yoktu, biraz mantikli dusun. Madem zaman harcayip sorumu cevaplamaya calismissin o zaman daha aciklayici ve mantikli seyler yazsaydin. Ben senin dediklerinin hepsini biliyorum ama benim sorum bu degil.

Bu kategoride yer alan Okuldaki kızlar bana sataşıyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece cinsel ilişki düşünüp sabah uyandığında iç çamaşırında leke görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.