Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
sizden9
Abone

Okuldaki kızlar bana sataşıyor

Okuldaki kızlar bana sataşıyor

guzelim
Ben 13 yaşındayım 7.sınıfa gidiyorum 2 hafta önce 6. Sınıflardan 3-4 kızla kavga ettim. Ben en iyi arkadaşımla bahçedeki bankta oturuyorduk sonra o kızlaar geldi ve bize sataşmaya başladılar onlar bize bişyler söyleyince bizde onlara bişeyler söyledik sonra kizlardan biri bana vurmaya basladı bende ona vurdum olay böyle gelişti. Ama bugünlerde ben onlara satasmadigım halde bana sataşıp duruyorlar ben sesimi cıkarmıyorum daha çok sataşmasınlar diye sizce ne yapmaliyim bu olayı anneme söylemelimiyim????

Okudunuz mu?  Kıbleyi yanlış tahmin eden kişinin namazı kabul olur mu?

Cevap: Okuldaki kızlar bana sataşıyor

erkocdemir
Annen ile birlikte Okulun disiplin kurulu öğretmenleriyle konuyu görüşmeye gitmeni tavsiye ederim.Onların da velileriyle görüşüp gerekeni yapacaklardır.


okulda bana sataşıyorlar

Bu kategoride yer alan Hristiyanlarda abdest var mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Okuldaki kızlar bana sataşıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.