Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:50
missa7-2
Abone

Kaderde ölüm

Kaderde ölüm

Kayıtsız Üye
Selamin Aleyküm benim sorum ölüm yerimiz ve zamanını Allahın bilmesi ve belli olmasıyla ilgili ölüm animiz geldiğinde o anki sartlarda ne uygunsa ölüm o şekilde mi gelir yoksa Allah önceden olecegimiz şekli bildiği için mi ölüm yeri ve zamanı bellidir 1 nefes dahi fazla alinamaz denilmektedir

Okudunuz mu?  Topal hayvan adak olur mu?

Yorum: Kaderde ölüm

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Her canlı için Allah’ın ilminde belirlenmiş olan bir ölüm vakti vardır. Bu vakit ne bir saniye ileri nede geri alınabilir. Bununla bir birlikte ölüm şekli ve yeri de Allah katında bellidir ve mutlaka o şekilde ölüm tecelli eder.

Bu kategoride yer alan Zakkum ağacı dikmek günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaderde ölüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.