Anasayfa
8 Ocak 2022, 20:39
missa0
Abone

Allah çarpsın ve annem ölsün demek

Allah çarpsın ve annem ölsün demek

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm ben bir hata yaptım sinirlendim ve Allah çarpsın ve annem ölsün ki babamla konuşmuycam dedim ama konuştum ve annemde anneye babaya yemin geçmez dedi napmam gerekir?


Yorum: Allah çarpsın ve annem ölsün demek

arifselim
Aleykum selam. Evet bu bir yemin değildir ama bu bir bedduadır yani senin kendine beddua dilemen demektir. Bu çok çirkin ve haddi aşmak anlamına gelir. Bundan artık tövbe etmelisin ve kesinlikle bir daha yapmamalısın.

Okudunuz mu?  Ehli beyt kime denir?

Yorum: Allah çarpsın ve annem ölsün demek

Kayıtsız Üye
Bir işi yapmamak için yemin ettim. Yaparsam eğer annem ölsün dedim. Çok pişmanım ve yemin ettiğim o işi yapmak zorundayim. Bu yuzden annemin başına bir şey gelir mi?


Yorum: Allah çarpsın ve annem ölsün demek

Hoca
< Yaparsam eğer annem ölsün dedim >
Bu yemin değildir, annene ettiğin kötü bir bedduadır. Allahtan af dile hiç bir şey olmaz ve sadaka ver

Okudunuz mu?  Soru: ALAHIM sana havale ediyorum demek günahmıdır

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. Çok vesveseli bir insanım zihnim de sürekli beddua ediyorum kendime. Biliyorum bunun hükmü yok fakat geçen gün yine kendime bir beddua ettim istem dışı. Sonra hemen tövbe tövbe dedim fakat sonra zihnimi kurcaladı ya gerçekten o şey kalbim den geçdiyse diye. Kalpten beddua edip tövbe etmek hemen, geçerli midir hükmü nedir. Teşekkür ederim şimdiden.

Okudunuz mu?  Nefes terapisine gitmek günah mı

arifselim
Aleykum selam. Hükmü yok biliyorum diyorsun ve bunun vesvese olduğunu da biliyorsun. Aslında cevabını kendin vermişsin zaten. Önemseme bunlar vesveselerdir ve geçerli şeyler değildir.


sinirlendim yapmazsam annem olsun diye, annem olsunki bunu yapmadım demek

Bu kategoride yer alan Sigara içmeyeceğime yemin ettim ve bu yemini bozdum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah çarpsın ve annem ölsün demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.