Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:19
dualar
Yönetici

İyi ahlak ve doğruluk için dua tavsiyesi

İyi ahlak ve doğruluk için dua tavsiyesi

egeefe142
Selamün aleyküm,

Ben şanssız bir insanım. Hangi fikri savunsam yanlış çıkıyor. "Yetişkinler ve yaşlılar parayla uğraşırsa çocuklar da uğraşır" dedim yanlış çıktı.
Ben bu şanssızlıklara daha fazla katlanamıyorum ve bazen Allah’a isyan ediyorum.

Okudunuz mu?  Ya Allah ya vedud ya cami anlamı

İyi ahlak ve doğruluk için dua tavsiye edebilir misiniz?


Yorum: İyi ahlak ve doğruluk için dua tavsiyesi

YAĞMUR
okumak doğru şekilde bilgisahibi olmak gerek zaten yüce Allahta ilk bunu emretmedimi oku demedimi insan ne yaprsa kendine yapıyor


dürüstlük olmak için dua

Bu kategoride yer alan Cuma günü yapıldığında mutlaka kabul olunacak bir dua . başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İyi ahlak ve doğruluk için dua tavsiyesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.