Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:12
sizden91
Abone

Kaçak Elektrik Günah Mı

Kaçak Elektrik Günah Mı

N0Nam3
Selamun Aleykum

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay boyunca köyde kaldık.Satın aldığımız kişi evin abonmanlığını çektiler ve elektrik kullanamadık, bizde kaçak bağladık.Günaha girmiş oluyor muyuz? ve para ödememiz gerekli mi?


Yorum: Kaçak Elektrik

#UguR
Kaçak elektrik kullanınca diğerlerine daha fazla para geliyor diye bilmekteyim.

Okudunuz mu?  Melike ismi kuranda geçiyor mu

Yorum: Kaçak Elektrik

N0Nam3
Yani bunun bir günahı var mı? Mecbur kalmıştık, paramızda yeterince yoktu. Ne yapmamız gerekir?


Yorum: Kaçak Elektrik

Şem’a
Kaçak elektrik kul hakkı olduğu için büyük günahlardandır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.

Binada bulunan bir daire sakini, binan ortak elektriğin den klimasına kablo çekmiş ve yıllardır kullanmış. Bugün çektiği kabloyu tespit ettik. Bu kaçak kullanımı için ne yapmamız gerekiyor. Resmi olarak tutanak tutulması gereklimi? Gerekli ise nereye müracaat etmemiz gerekiyor. Veya yapmış usulsüz kaçak kullanımı için prosedür nedir? Şu anda daire sahibi kaçak çektiği kabloyu tespit ettiğimizi bilmiyor. Muhtemelen öğrensede inkar edecek ve kabloyu sökecektir. Dava açmayı düsünüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim. Binan şu anki elektrik borcu 10 milyar.

Okudunuz mu?  Knight online oynamak haramdır

Ensar
Bulunduğunuz yerin elektrik dağıtım şirketine gidip yaşadığınız bu olayı anlatın. Onlar size yardımcı olacaktır. Maalesef bizim işimiz elektrik olmadığı için size yardımcı olamayacağız.

Bu kategoride yer alan Kenzül arş duası kuranı kerimde varmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaçak Elektrik Günah Mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.