Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:30
missa
Abone

Erkeklerin toka takması?

Erkeklerin toka takması?

Kayıtsız Üye
S.a kardeşler uzun saçlı erkekler sade ban takabilir mi caizmidir

Erkeklerin toka takması?


Yorum: Erkeklerin toka takması?

arifselim
Aleykum selam. Bant takmak bir ihtiyaç içinse bu caizdir çünkü bu toka olarak sayılmaz. Eğer kadınların kullandığı bir bant şekli ise zaten caiz değildir. Kadınlara ait bir şeyi takması kullanması caiz değildir.

Okudunuz mu?  Nurettin yıldız hoca kimdir? kaç fetvası vardır?

Yorum: Erkeklerin toka takması?

Kayıtsız Üye
Tşk ederim kardeş.ALLA cc bizide sizide af etsin


Yorum: Erkeklerin toka takması?

Kayıtsız Üye
Kardeş birde herşeyi toka sınıfından sayıyorlar sade siyah bant yada lastik şeklinde erkeklerde takar diyorum olmaz diyor bazı insanlar sanki kelebek şekli takacagız kadınlar takıyor diyorlar. Birde taç şekli uygun mu

Okudunuz mu?  Yeterlilik sınavı: deneme fıkıh soruları

Erkeklerin toka takması?


arifselim
Değerli kardeşim. Yukarıda sorun cevaplandı aslında. Bu konularda kadınlara mahsus olan eşyalardan sakınmak gerekir. Şayet şüpheli bir durum varsa yinede sakınmak en doğru olandır. Çünkü helal ve haram bellidir. Ama bu ikisi arasında kalan şüpheli şeyler vardır ki kim bunlardan korunursa imanını ve dinini korumuş olur buyrulmuştur.

Okudunuz mu?  Evvabin ve duha namazı nasıl kılınır

erkeğin toka takması caiz mi, erkeklerin toka takması günah mı , erkek tokası

Bu kategoride yer alan Hastalıgı Önleyen Hastalıkları Ortadan Kaldıran Dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkeklerin toka takması? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.