Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:57
temizlik
Yönetici

Gusul Alırken Şüphe Duyuyorum

Gusul Alırken Şüphe Duyuyorum

emre2323
Gusül alırken bir şüphe hissediyorum .Ağzıma 3 defa su aldığımda boğazıma kadar suyu iletemediğimi hissediyorum yada gerçekten iletemiyorum Gusulümün kabul olmadığnı hissediyorum kalbim korkudan duracak gibi oluyor bazen 30 dk boyunca gusulü tam alabimk için defalarca deniyorum ancak yine kabl olmadı diye bir şüphe duyuyorum Kabul olmadı diye düşünüp 9-10 kere gusül alıyorum baznde ağzıma 20 defa su aldığım oluyor Lütfen yardım edin bu bir vesvesemidir vesveseden kurtulmak için ne yapmalıyım 🙁

Okudunuz mu?  Abdest ve çeşitleri

Yorum: Gusul Alırken Şüphe Duyuyorum

arifselim
Bir gusül abdesti için en fazla 5-10 dakika yeterlidir. Ağzına su alırken boğazına kadar suyun girmesine gerek yoktur. Sadece ağzına su girse bile farz yerine gelir. Boşuna vesvese etme ve asla tekrar tekrar yapma.

Okudunuz mu?  Abdestin bozulması için ne kadar kan akmalı ?

Yorum: Gusul Alırken Şüphe Duyuyorum

Kayıtsız Üye
Oncelikle kotu ,cirkin,azginliktan kurtulmalisin sonra namaz kilip her aklina azdirici seyler geldigin de selavat cek

Bu kategoride yer alan Abdestin tanımı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusul Alırken Şüphe Duyuyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.