Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:09
sizden9
Abone

Uyumaktan Korkmak

Uyumaktan Korkmak

mavigökyüzü
Merhabalar,
Geçen bir ayet görmüştüm uyuduğumuz zaman ruh bedenden çıkarmış galiba emin değilim düzeltirseniz sevinirim. Hani uyku zamanını hatırlamadığımız için biraz uyumaktan korkuyorum, uykuya daldığımızı ve uyurken ne olduğunu hatırlayamayız doğal olarak ama bu benim içimde bir korku yarattı öneriniz nedir?
Konu ciddidir arkadaşlar vesvese mi nedir tedirgin oluyorum lütfen biri yazsın veya dua önersin

Okudunuz mu?  Magazin programlarını izlemek günah mıdır?

Yorum: Uyumaktan Korkmak

arifselim
Uyku hali insanın adeta yarı bir ölü gibi olmasıdır. Ruhun gerçek anlamda bedenden ayrılması değildir. Allah dilediği ana kadar ruh bedenden ayrılmaz. Ruhun bedeni terketmesi ile insan zaten ölmüş olur. Ancak uyku halinde ruh adeta bedenden çıkmış gibi olur. Uyumadan önce ayetel kürsi okuyabilirsin.

Okudunuz mu?  Araca binerken okunan duanın arapça ve türkçesi

uyumaktan korkmak

Bu kategoride yer alan Gıybet yapmış kişi şehit olursa cennete gider mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyumaktan Korkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.