Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:56
missa7-2
Abone

Karatede selam verme

Karatede selam verme

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun aleykum hocam ben avrupada yasiorum ve karateye gidiyorum ama karateye (antremanlara baslamadan) saygi gostermek gerekiyor oda secde ye gidermis gibi egiliyoz bu caizmi eğer degilse birakicam ? dinden cikmamisimdir insAllah


Yorum: Karatede selam verme

arifselim
Aleykum selam. Bu tür bir selamlaşmak secde gibi algılanmaz o manaya gelmez. İslami açıdan uygun bir selamlaşma şekli olmamakla birlikte bu manaya gelmez dinden çıkılmaz.

Bu kategoride yer alan Din Kardeşini Sevmek Üzerine Hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karatede selam verme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.