Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Gusülde duraksamak

Gusülde duraksamak

Kayıtsız Üye
Merhaba,ben gusül alıyordum ve bizim musluk biraz sıkıntılı ama 2,6 saniye girişi ile oynayınca düzeliyor bu sırada gusülde vücudu yıkarken duraksıyorum bazen 6-7 saniye her şeye rağmen tekra alıyorum ama bu sefer alamadım çok su harcıyorum diye 3 kez oldu çünkü vesvesedir diye düşündüm fakat gönlümü rahatlatmak istiyorum.bazen de suyun sıcaklığını ayarlamak için duraksıyorum bu duraksamalardan bir şey olur mu ? iyi günler

Okudunuz mu?  Melek nasıl çağrılır? melekerle nasıl konuşulur?

Yorum: Gusülde duraksamak

arifselim
Merhaba kardeşim. Gusül abdesti alırken duraksamak, ara vermek veya beklemek gusle zarar vermez. Bu durumunun gusle bir engeli yoktur bu şekilde yıkabilirsin.

Bu kategoride yer alan Koç yumurtası yemenin haram olduğunu bana hadislerle izah edebilir misiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde duraksamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.