Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:51
sizden07
Abone

Gusülde unutmak

Gusülde unutmak

Semih_32
Selamunaleyküm hocam benim bir sorum olacakti. Abdest alirken elimi 3 kere yikadim avret yerlerimi yikadim sonra abdest aldim basimi sag omzumu sol omzumu yikadim ama agzima burnuma su vermeyi unuttum komple yikandim ve her yerimi yikadim aklıma geldi gusül bitmeden sonunda agzima burnuma su verdim gusülüm kabul olurmu ?

Okudunuz mu?  Ölüm korkusunu yenmek için dua

Yorum: Gusülde unutmak

mum
Gusülde sıralama şart değildir, unutulan yerler sonra da yıkanabilir. Guslün kabuldür ama sen guslün farz ve sünnetleri nelerdir mutlaka öğren.
Bir de farz ve sünnetin hükümleri nelerdir onları da oku


Yorum: Gusülde unutmak

Kayıtsız Üye
Gusul aldım bornozumu giyip çiktim ve odama giderken aklıma geldi burnuma su almayi unuttum ve banyoya gidip 3 kere burnuma su aldim kabul olurmu

Okudunuz mu?  Lusid Rüya Rüyayı Kontrol Etmek Günah mı

Yorum: Gusülde unutmak

mum
< banyoya gidip 3 kere burnuma su aldim kabul olurmu >
Olur kardeş olur.
Gusül sırasında unutulan yerler sonradan yıkanabilir.


İmamhatipli
Abi selamünaleyküm gusülümü bitirdim sonra bu konuyu sormak için annemle konuştum(2 kelime falan) sonra orayı yıkadım gusülüm olmuşmudur

Okudunuz mu?  Arkadaşımın kafir olduğunu öğrendim.

ACİLSERVİS
Olur banyodan çıkmanın konuşmanın sakıncası yok.


gusulde avret yerini yikamayi unutmak

Bu kategoride yer alan Şafii ve Hanefi mezhebine göre vitir ve teravihte cemaat ve İmam birbirine nasıl uymalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülde unutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.