Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Beli lastikli bağcıklı kıyafet giymek caiz midir

Beli lastikli bağcıklı kıyafet giymek caiz midir

Kayıtsız Üye
Sa. Bir kıyafetin bel bölgesinde lastik veya kurdale bağcık olması vücut hatlarını belli etmek sayılır mı caiz mi ya da aynı şekilde gömleği eteğin içine koyarak eteğin kemer bölümü de vücut hatlarını belli etmek sayılır mı hayırlı akşamlar

Okudunuz mu?  Karı koca arasını düzeltmek için dua varmı?

Yorum: Beli lastikli bağcıklı kıyafet giymek caiz midir

arifselim
Aleykum selam. Bu konuda size kesin bir cevap veremeyiz çünkü asıl olan kadının vücut hatlarının belli olmamasıdır. Eğer bu lastik veya benzeri şeyler vücut hatlarını gösteriyorsa caiz olmaz. Aynı şekilde gömleği eteğin içine koymakta öyledir.

Bu kategoride yer alan Kabe,hac ve umre,mekke,medine,safa,merve,ravza ile ilgili hikayeler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beli lastikli bağcıklı kıyafet giymek caiz midir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.