Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Babaya vurmak

Babaya vurmak

Kayıtsız Üye
Babam annemi sürekli aglatir bende hep sinirlenirim bu yuzden
Babam her aksam eve sarhos gelir ve nedeninin annem oldugunu soyler
Bazen arabasini alinca tehtid eder bidaha para vermem araba vermem vs. diye
Bigun kafama para firlatinca babama iyice sinirlendim (haksizdim)
En sonunda babam annemi aldatirken yakalaninca kan beynime sicradi ve annemide dusunerek babamla kavga etmeye basladik babam her zaman ki gibi alkolluydu bende alkolluydum ve kanimdaki alkol sinirimin artmasina sebep oldu
Babam bana vurunca dahada sinirlenip çok agir sozler soyledim ve bende vurdum
Sonra ozur diledim fakat aramiz eskisi gibi olmadi ana babaya asi gelmenin çok cok buyuk gunah oldugunu biliyorum fakat hiç degilse yapabilecegim bir şey varmi duymak isterim bunun günahı nedir ??
Tesekkur ederim

Okudunuz mu?  Öğretmen ile tartışmak

Yorum: Babaya vurmak

arifselim
Yapman gereken ilk şey alkolü ve haramları terketmektir tövbe etmektir. Daha sonra babanın razı olacağı şekilde onun gönlünü al. Onunda günahlardan kurtulması için elinden geleni yap ve ona dua et. Allah yardımcınız olsun.

Bu kategoride yer alan Kadından meni gelmeyince gusül başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babaya vurmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.