Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Kadından meni gelmeyince gusül

Kadından meni gelmeyince gusül

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Bütün ilmihallerde ihtilam olan kadın yaşlık görmezse gusül gerekmeyeceği yazıyor. Bir hadis de var bu konuda bir hanım sahabe Efendimiz’e soruyor kadın da erkeğin gördüğünü rüyasında görse gusül gerekir mi Efendimiz yaşlık görürse diye cevaplıyor. Bu sitede ise kadın orgazm oldu ise meni görsün görmesin gusül gerek diye yazıyor. Ben çok sık böyle rüyalar görüyorum 2-3 günde bir ve çoğunda da kuvvetli şehvet hissederek uyanıyorum bu orgazm mıdır değil midir kestiremiyorum da meni olmadığı halde cunup gibi hissediyorum. Böyle bir hadis olmasına rağmen neden meni görmese de gusül alsın deniyor?

Okudunuz mu?  Hazreti Ömer kaçıncı müslümandır ve müslüman olunca ne söylemiştir?

Yorum: Kadından meni gelmeyince gusül

Ebu Ducane
– Kadın yaşlılık görmeden yıkanması gerekmez.
– Kadının orgazm olması demek meni çıkması demektir. (Orgazm nedir bilmeyen araştırsın)


Yorum: Kadından meni gelmeyince gusül

Kayıtsız Üye
Islaklık olmayınca orgazm olmuş olunmaz yani değil mi?

Okudunuz mu?  Hz. Aişe (r.a.) validemiz hangi hadisleri rivayet etmiştir?

Yorum: Kadından meni gelmeyince gusül

arifselim
Evet kardeşim ıslaklık görülürse cünüp olunur. Ancak ihtiyaten rüyasında ihtilam olan kadın yıkanması iyidir demişlerdir. Bunun nedeni ise bazı kadınlarda meninin hemen çıkmaması veya meninin geri girmesidir demişlerdir.


Orgazm nedir

Bu kategoride yer alan Aklım sürekli başka yerlerde başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadından meni gelmeyince gusül Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.